| ostalo vezano za njega | |
|
+2ninanidzo TeO_4eVeR*&*bWeSaWa_M 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
TeO_4eVeR*&*bWeSaWa_M Admin
Broj poruka : 439 Godina : 31 Location : **Trenutno u zagrljaju sa Eddyem** Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: ostalo vezano za njega Čet Avg 02, 2007 2:58 pm | |
| sve ostalo sto je vezano za njega mozete komentarisati ovde | |
|
| |
ninanidzo Novi korisnik/ca
Broj poruka : 7 Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Pet Okt 26, 2007 12:38 pm | |
| Miguel Arango Miguel Arango je jedan od stipendista u Elite Way School.Dosao je sa odredjenim ciljem u Meksiko Siti,a to je da se osveti Franku Koluciju/Juan Ferrera/ koga smatra odgovornim za smrt svoga oca koga je mnogo voleo.Miguel pocinje da radi za Kolucija kako bi mu se priblizio,dobio njegovu naklonost i osvetio mu se.Miguel zeli da se Koluciju osveti preko njegove prelepe kcerke Miee.Nazalost Miguel se do usiju zaljubljuje u Miu iako se pretvara da je ne podnosi i stalno govori kako je ona tatina princeza.Medjutim kad god Mia ima problema ili je u nevolji Miguel se pojavljuje kao njen zastitnik i branilac.Koliko god prikrivao i potiskivao svoja osecanja prema Mii ona svakog dana postaju sve snaznija.Pri kraju druge sezone Miguelova mama Elena mu otkriva da mu otac nije ubijen vec da je izvrsio samoubistvo.Miguel je potpuno slomljen i ophrvan tugom zbog bolnog saznanja i nagle promene slike o do tada savrsenom ocu.Na samom kraju Franko sve oprasta Miguelu i kaze mu kako ga moze smatrati ocem.Na kraju Mia i Miguel odlaze u Monterej kod Miguelove mame i sestre,a zatim odlaze na romanticno putovanje u Kankun. Sve ostalo sto vas interesuje u vezi preslatkog Miguela pogledajte u novim epizodama serije Rebelde! | |
|
| |
~*~DuLcE~*~ Nastupas sa njima u Srbiji!!!
Broj poruka : 615 Godina : 29 Location : **U Wentworthovom zagrljaju** Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Uto Nov 20, 2007 10:31 am | |
| e imas grsku. na kraju PRVE sezone a ne DRUGE je MIGELOVA mama ELENA otkrila da se njegov otac ubio. | |
|
| |
Broj poruka : 615 Godina : 29 Location : **U Wentworthovom zagrljaju** Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Uto Nov 20, 2007 10:33 am | |
| e meni je on jako simpatican a vama? pre mi je bio DIEGO lepsi a sada MIGEL. | |
|
| |
TeO_4eVeR*&*bWeSaWa_M Admin
Broj poruka : 439 Godina : 31 Location : **Trenutno u zagrljaju sa Eddyem** Datum upisa : 02.08.2007
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Uto Nov 20, 2007 12:03 pm | |
| i meni je 1 bio Diego,a sada je Migel!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Uto Nov 20, 2007 1:38 pm | |
| nekako se sada u drugoj sezoni promenio | |
|
| |
Marija I Novi korisnik/ca
Broj poruka : 48 Godina : 29 Location : Srbija Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Pet Dec 14, 2007 12:43 pm | |
| | |
|
| |
Gemsa Slikas se sa Ponchom!!!
Broj poruka : 148 Godina : 30 Location : Evo me na trešnji,jedem višnje i slušam pesmu INALCANZABLE Datum upisa : 10.12.2007
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Sub Dec 15, 2007 4:30 pm | |
| Aha,svi su klipani u svakom smislu.Jedino Roberta i Migel su nekako uvek bili zreliji od ostalih..... | |
|
| |
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Sub Dec 15, 2007 4:35 pm | |
| da jedino njih dvoje su bili uvek zreliji od drugih | |
|
| |
^*~Angle Any~*^ Admin
Broj poruka : 273 Location : *Siempre con Anny* Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega Sre Jan 09, 2008 1:26 pm | |
| Meni je jedan bio Diego sa sada je Sanots! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ostalo vezano za njega | |