~*~DuLcE~*~ Nastupas sa njima u Srbiji!!!
Broj poruka : 615 Godina : 29 Location : **U Wentworthovom zagrljaju** Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Zelim da se izvinim Ned Dec 23, 2007 1:06 pm | |
| Posto je ovde tema za vazna obavestenja ja Jelena Miller pri cistoj svesti i zdravoj pameti se JAVNO IZVINJAVAM clanu ovog foruma Yo SoY ReBeLdE. Izvini nije mi bila namera da se svadjam ili da te uvredim,ali mi je pukao film jos kada sam se uclanila na tvoj forum o dulce gde si me odmah napala kako ja ovo,kako ja ono takoo da znas IZVINI ali mislim da ti dugujes izvinjenje i meni i mojoj sestri zbog toga sto si se onako ponela i pitala nas da li smo mi normalne?(napisala si ok) sto smo rekle da ovi sto kopiraju da su brazilci,i na kraju napisala BOZE.Mozda nije sve ispalo ovako kako ja mislim,ako nije evo jos jednom IZVINI,ali bio bi red da se ti izvinis nama nista te ne kosta,ako sam ja skupila hrabrosti da ti se izvinim mozes i ti. CAO! TeO_4eVeR*&*bWeSaWa_MaLa izvini i ti sto sam prekrsila pravila i nadam se da je sada dobro.
KiSsSsSsSsSsSsSs | |
|
~*~DuLcE~*~ Nastupas sa njima u Srbiji!!!
Broj poruka : 615 Godina : 29 Location : **U Wentworthovom zagrljaju** Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Zelim da se izvinim Ned Dec 23, 2007 1:09 pm | |
| takodje ovim putem zelim da se izvinim svim clanovima koje sam nekom prilikom uvredila. | |
|
^*~Angle Any~*^ Admin
Broj poruka : 273 Location : *Siempre con Anny* Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Zelim da se izvinim Sre Jan 09, 2008 12:21 pm | |
| Moj covek...nema sta...jajajajaja | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Zelim da se izvinim | |
| |
|